Αρχική Σελίδα

Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

 

Οι αδελφοί λιθοστρώνουν το εργοστάσιο καθιερώθηκαν το 1997. Ήμαστε στην επιχείρηση πετρών για πάνω από 22 έτη, που εξυπηρετούν και τις εσωτερικές και ξένες αγορές με το γρανίτη, το μάρμαρο, onyx, τον ψαμμίτη, νεφρίτης και έχουμε ειδικευτεί στις πλάκες, το κεραμίδι, countertops, το νεροχύτη baisn, την πηγή, το στυλοβάτη και τις γραμμές κ.λπ.


Κίνα Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Το εργοστάσιό μας έχει κατασκευάσει και έχει εξαγάγει τα προϊόντα πετρών. Κολλάμε πάντα στην αρχή «καλύτερη ποιότητα και καλύτερη τιμή». Με την εμπειρία 22 ετών στο σχεδιασμό, κατασκευαστικός και εξάγων τα προαναφερθε'ντα στοιχεία, οι σχεδιαστές και οι εργαζόμενοί μας είναι επαγγελματικοί και επιδέξιοι. Εξοικειώνονται με το καλλιτεχνικό ύφος και της ανατολής και της δύσης. Έχουμε ήδη την κατασκευή οι μακροπρόθεσμες επιχειρησιακές σχέσεις με τους εισαγωγείς, διανομείς, ανάδοχοι κτηρίου. Τα προϊόντα μας έχουν εξαγάγει στην Ευρώπη, Αγγλία, Γαλλία, Ιράν, Λιβύη, αραβικά, γερμανικά, Ινδία, ect. Τα προϊόντα μας έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον έπαινο των πελατών. Η επιχείρηση επιχείρησης παίρνει να επεκταθεί συνεχώς. Καλωσορίζουμε ειλικρινά τους φίλους για να μας επισκεφτούμε και να συνεργαστούμε με μας.

 

Κίνα Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Συνθετικός γρανίτης εναντίον του φυσικού γρανίτη:

 

τύπος Φυσικός γρανίτης (πέτρα) Τεχνητός γρανίτης (πέτρα)
σωματική ιδιότητα Με το ίδιο πάχος, η πυκνότητα, η σύσταση ή οι σκοτεινές ρωγμές γραμμών προκαλούνται λόγω των διαφορών επιπέδων μεταλλεύματος, με συνέπεια τη δύναμη χαμηλής ζημίας, friability και την εύκολη απώλεια κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας και της εγκατάστασης.

Με το ίδιο πάχος, οι σωματικές ιδιότητες του συνθετικού γρανίτη είναι καλύτερες από εκείνοι του φυσικού γρανίτη.

Οι σωματικές ιδιότητες του παχιού συνθετικού γρανίτη 15.5mm είναι ισοδύναμες με αυτόν του παχιού φυσικού γρανίτη 30mm. Οι σωματικές ιδιότητες 18 χιλ. παχιού συνθετικού γρανίτη είναι ισοδύναμες με εκείνους 50 χιλ. παχιού φυσικού γρανίτη. Οι σωματικές ιδιότητες 2 χιλ. παχιού συνθετικού γρανίτη είναι ισοδύναμες με εκείνους 60 χιλ. παχιού φυσικού γρανίτη.

χρωματική παρέκκλιση Η μεγάλη διαφορά χρώματος, στοιχειοθεσία απαιτείται κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης Batch μεγάλων κλιμάκων, ευφυής παραγωγή, καμία διαφορά χρώματος
Δομική πυκνότητα Η πυκνότητα δεν είναι υψηλή, η αντι λερώνοντας ιδιοκτησία της τραχιάς πέτρας είναι φτωχή, και δεν είναι εύκολο να καθαρίσει μετά από βρώμικο. Εάν οι ποιοτικές απαιτήσεις προγράμματος είναι υψηλές, η προστασία επιφάνειας πετρών απαιτείται ενώπιον της εγκατάστασης, η οποία αυξάνει το κόστος. Το υλικό έχει την υψηλή πυκνότητα, ισχυρή αντιρρυπαντική δυνατότητα, αντίσταση ρύπου και εύκολος να καθαρίσει μετά από να είσαι βρώμικο, χωρίς προστασία υλικής επιφάνειας, που κερδίζει υλικό κόστος.
Ανεφοδιασμός, μεταφορά και εγκατάσταση Η εκμετάλλευση των αποβλήτων πετρών είναι εύκολο να επηρεαστεί από τον καιρό, τα μηχανήματα, την οδική μεταφορά ορυχείων, τις πολιτικές προστασίας του κυβερνητικού περιβάλλοντος, πολλές συνδέσεις επεξεργασίας προϊόντων και άλλους παράγοντες, με συνέπεια τον ασταθή ανεφοδιασμό. Πάχος πιάτων, υψηλό φορτίο, εύκολο στη φθορά λόγω χρήσης. Παραγωγή μεγάλων κλιμάκων, σταθερός κατάλογος, κατάλληλη επιλογή, ξαναγέμισμα και διαταγή. Είναι κατάλληλο για τη μεταφορά και την εγκατάσταση, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το κιβώτιο χωρίς δευτεροβάθμια ταξινόμηση. Το μέτριο πάχος, τυποποιημένη συσκευασία χαρτοκιβωτίων, καλή προστασία, γωνίες δεν είναι εύκολο να βλαφθεί, χαμηλή απώλεια.

 

Κίνα Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Ο στόχος τις περίπλοκες μεθόδους και τα πιό πρόσφατα προγράμματα τεχνολογίας είναι να κατασταθούν οι φυσικές πέτρες προσανατολισμένες πιό διεθνώς και για να λύσει τα προβλήματα και έτσι ώστε το υλικό που είναι υψηλού - ποιότητα και χρειάζεται λίγη προσοχή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ευρύτερα στα κτήρια και άλλες οικοδομές. Οι φυσικοί εμφανισμένοι φραγμοί κόβονται στα κομμάτια του ποικίλων πάχους και των μεγεθών, όπως απαιτείται. Στην επιφάνεια δίνονται έπειτα οι απαραίτητες συστάσεις με διαφορετικό τελειώνει. Οι ακονισμένες επιφάνειες ή οι γυαλισμένες επιφάνειες της φυσικής πέτρας επιτυγχάνονται με τη λείανση του προσώπου περικοπών με τους διαδοχικά λεπτότερους βαθμούς λειαντικών. Ο ψαμμίτης και ο ασβεστόλιθος είναι συχνά διαθέσιμοι ακονισμένος τελειώνουν. Το μάρμαρο και άλλος σκληρότερος ασβεστόλιθος μπορούν να γυαλιστούν. Για να επιτύχει το αληθινά χρώμα και το σχέδιο της φυσικής πέτρας, η γυαλισμένη επιφάνεια είναι η δημοφιλέστερη μεταξύ των διαφορετικών τύπων επιφανειών πετρών δεδομένου ότι δεν αλλάζει τη φύση της πέτρας….

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας

Οι αδελφοί λιθοστρώνουν το εργοστάσιο καθιερώθηκαν το 1997. Ήμαστε στην επιχείρηση πετρών για πάνω από 22 έτη, που εξυπηρετούν και τις εσωτερικές και ξένες αγορές με το γρανίτη, το μάρμαρο, onyx, τον ψαμμίτη, νεφρίτης και έχουμε ειδικευτεί στις πλάκες, το κεραμίδι, countertops, το νεροχύτη baisn, την πηγή, το στυλοβάτη και τις γραμμές κ.λπ.

 

Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd.
Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd.
Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd.
Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd.
Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd.
Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd.
Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd.
Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd.
Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd.
Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd.
Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Μάρκες : GZ οι αδελφοί λιθοστρώνουν ®

Αριθμός Υπαλλήλων : 11~50

Ετήσιες πωλήσεις : 50000-100000

Ιδρύθηκε Έτος : 1997

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Γυαλισμένος γρανίτης Stone

Συνήθειας γυαλισμένα μέγεθος κεραμίδια πλακών γρανίτη μαργαριταριών γρανίτη πέτρινα, νορβηγικά μπλε

G603 γυαλισμένη αλκαλική αντίσταση πλακών κεραμιδιών γρανίτη πέτρινη για Countertop

Μπλε πλάκες κεραμιδιών γρανίτη μαργαριταριών πρότυπα βαθμού για την υπαίθρια διακόσμηση

μαρμάρινο κεραμίδι πετρών

Μαύρες ξύλινες μαρμάρινες πέτρινες πλάκες που δαπεδώνουν με 100Mpa τη συμπιεστική δύναμη

Προσαρμοσμένη μεγέθους πορτοκαλιά μαρμάρινη πέτρινη χρήση επένδυσης τοίχων κεραμιδιών εξωτερική

Φυσικό πέτρινο διάφορο μέγεθος κεραμιδιών της Rosa Levanto μαρμάρινο πέτρινο για τη βίλα

Τεχνητός πολιτισμός Stone

Καλές Laguna Faux πέτρινες Cappuccino επιτροπών Faux μεγέθους πέτρινες πέτρινες επιτροπές

Η φύση ορθογωνίων καλλιέργησε τον πέτρινο πέτρινο καπλαμά τοίχων επιτροπής/τον πέτρινο καπλαμά προεξοχών

Οικοδόμηση του τεχνητού πολιτισμού Stone για την εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση τοίχων

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Πέτρινες πλάκες γρανίτη προμηθευτής. © 2019 - 2021 granite-marblequartz.com. All Rights Reserved.